festivalterreinMorgen is het zover! Op 5 mei gaat het bevrijdingsfestival van dit jaar weer los in Overijssel. Voor ons erg bijzonder omdat wij ons digitaal bestaan eventjes verruilen voor een lijfelijke aanwezigheid op de speciale "Wat is nou die vrijheid?"-plek (de rode pijl op de kaart) op dit festival. Naast dat daar de mogelijkheid is voor dialoog, is het vooral ook de plek waar het bijzondere 'Wat is nou die vrijheid?"-magazine kan worden opgehaald. Niet zomaar natuurlijk. Op speciale wijze is er de mogelijkheid om zelf mee te werken aan het ontwerp van jouw tijdschrift. Hoe dan? Dat zie je op het bevrijdingsfestival bij onze Wat Is Nou Die Vrijheid?-stand!!

Naast de bijzondere uitreiking van het magazine is er meer! Om 12.45 kun je bij het Hedon podium (Zwarte pijl) getuige zijn van het geheel unieke optreden van  "Das Pri-V", Een bijzondere samenwerking van de rappers Typhoon, Sticks, Rico, Akwasi en het producersduo Seven League Beats in samenwerking met Wat is nou die vrijheid?

Een andere samenwerking betreft het kunstproject "Recepten voor vrijheid". Op deze plek (oranje pijl) bent u even dokter en kan u op leuke wijze uw unieke recept voor vrijheid voorschrijven aan wie het nodig heeft!

See you in Zwolle!